Gammeldags endefuld på begge baller

Trænger du til at få en god gammeldags endefuld?

Jeg vil kunne få dine baller varmet godt op med mine hænder, og jeg kan kombinere det med en erotisk massage, såfremt det ønskes. Det er primært mænd fra Hvidovre, Rødovre og resten af Vestegnen, jeg servicerer, men du er naturligvis velkommen ligegyldigt hvor du kommer fra.

En endefuld føles terapeutisk, så du kan føle dig som en ny mand efterfølgende. Jeg sørger for at gøre stemningen så tryg som mulig, så du blot kan slappe af, mens jeg kæler for dine baller med mine hænder og efterfølgende giver dine baller flere klask. Først starter jeg blidt ud, men efterhånden bliver det hårdere og hårdere.

Få fornyet energi med en gammeldags endefuld

​Når jeg forkæler dig, er det vigtigste, at du slapper af i hele kroppen, og det kan du netop hos mig, hvor jeg sørger for at skabe en så afslappende atmosfære som muligt. Gammeldags endefuld hos mig foregår på den måde, at du ligger på maven med en blød pude under dig, og så vil jeg ellers sørge for at kæle for dig og give dine baller den tur, som du ønsker.

Med en omgang Féssée får du 100 klask på begge baller på samme tid, og du vil nærmest føle, at du kommer i trance. Efterfølgende vil du med det samme kunne mærke, at du har fået fornyet energi, og du vil derfor føle dig som en ny mand.

Du har desuden flere kombinationsmuligheder at vælge imellem:

  • Une Féssée, gammeldags endefuld med pirrende olie svensk – 500 kroner
  • ​Une Féssée, gammeldags endefuld uden udløsning – 250 kroner
  • ​Une Féssée, gammeldags endefuld ekstra 100 klask – 150 kroner.

Behandlingen er kun til mænd, og priserne starter fra 1000 kroner.

Ring eller skriv for priser og mere information

Trænger du til at få varmet ballerne op med en gammeldags endefuld, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 60 37 82 59 eller skrive til mig på e-mail madamelykke@hotmail.com.

Du kan også se flere priser og få yderligere information her på min hjemmeside.

Gammeldags endefuld i Hvidovre nær Rødovre