Massageterapi, der vil kunne få dig til at slappe af​

​Har du brug for en god snak om alt mellem himmel og jord, som bliver afsluttet med en pirrende omgang fræk massage med olie? Jeg tilbyder erotisk massage og andet massageterapi til mænd fra blandt andet Hvidovre, Rødovre og resten af Vestegnen, og du er garanteret at gå herfra med fornyet energi.

I hverdagen kan der være mange ting, der forårsager stress, og jeg kan være lige netop den person, du trænger til at snakke med, så du kan få det hele ud. Til slut i massageterapi forkæler jeg dig med en fræk massage med pirrende olie svensk.

Få en massageterapi, du sent vil glemme

Jeg vil kunne tilbyde dig en uforpligtende samtale, hvor du kan komme af med alt det, der går og bekymrer dig i din dagligdag. Samtalen i forbindelse med massageterapi er naturligvis anonym, og du kan derfor være helt rolig, når du er i mit selskab. Du vil også kunne få et kram eller blot en skulder at lægge dit hoved på, såfremt du har brug for det.

Efter samtaleterapien giver jeg dig en afslutning, du sent vil glemme, med en skøn fræk massage med pirrende olie svensk. På den måde kan du gå herfra og føle dig som en helt ny mand.

Jeg tilbyder følgende priser inden for massageterapi:

  • 60 minutter: 1000 kroner
  • ​120 minutter: 1500 kroner
  • ​180 minutter: 2000 kroner
  • 240 minutter: 2500 kroner

Ring eller skriv til mig for mere information

Få en fantastisk massageterapi, så du kan komme af med alle dine bekymringer i dagligdagen.

Du kan ringe til mig på telefon 60 37 82 59 eller skrive til min e-mail madamelykke@hotmail.com.​

Jeg glæder mig til at høre fra dig og give dig en oplevelse, du sent vil glemme.​

fræk massage i Hvidovre på Vestegnen